Parkeren

Parkeren in Emmen

Wij raden natuurlijk iedereen aan om met het openbaar vervoer of per fiets naar Festival de Opening te komen. Wanneer je toch met de auto komt, raden wij aan om te parkeren in de parkeergarage Westerstraat of Willinkplein. Deze locaties zijn het dichts bij het festivalterrein. Voor meer informatie en tarieven wat betreft parkeren in Emmen verwijzen we je graag naar de website van gemeente

Noord
Komt u Emmen aan de noordkant binnen, parkeer dan in parkeergarage Westerstraat of op P Noord. Vanaf de N34 neemt u de afslag 'Emmen' (N381) en volg de borden 'Emmen'.

Oost
Vanaf de richting Duitsland kunt u het beste parkeren op het parkeerterrein bij het Hampshire Hotel. Vanaf de N382, die over gaat in de Dordestraat, volgt u de verkeersborden richting het centrum en kunt u parkeren op het grote parkeerterrein bij het hotel. De looproute leidt u naar het centrum.

Zuid
Komt u vanaf de zuidkant naar Emmen, parkeer dan in parkeergarage Willinkplein of P Zuid/Q-Park. Vanaf de N34 neemt u de afslag 'Emmen West' en houdt u rechts aan de N391 op. Volg de borden 'Centrum' en 'WILDLANDS'. 

Let op: Ook als er geen koopzondag is dient er op zondag parkeergeld te worden betaald (van 13.00uur tot 18.00uur).