Ibiza Markt

Dagprogramma 
Op zaterdag 10 september organiseert Festival de Opening in samenwerking met het Oosters Centrum Drenthe de 'Bohemian Ibiza Markt'. Ben jij op zoek naar boho, hippie en Ibiza style kleding en accessoires om jouw dansjes in style te doen? Op de Ibiza market kun je letterlijk en figuurlijk het ultieme Ibiza gevoel proeven & beleven. Denk aan: hennatattoos, hoola hoop acts, fashion, lifestyle, massage, fire acts, beauty, Ibiza hairfeathers, supertroopers en nog veel meer!

De Bohemian Ibiza Markt is op zaterdag 10 september van 10.00 - 17.00 nabij het Oosters Centrum Drenthe (in het oude dierenpark) en de entree is gratis. Aanmelden vor de markt is niet meer mogelijk.

Avondprogramma
Om in Ibiza sferen te blijven zal DJ Kareem Raïhani, de op Ibiza woonachtige DJ/Producer en labeleigenaar, jullie meenemen op een onvergetelijk dans avontuur in het Oosters Centrum Drenthe. DJ Kareem Raïhani weet als geen ander met zijn muziek een open sfeer te creëeren waarin iedereen welkom is en het leven vol wordt gevierd. Kom lekker dansen op blote voeten! 

Tijd: 19.30 – 00.00
Tickets kosten €10,- en zijn te koop in onze ticketshop.